Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm

Fijnjetezien

Ook meedoen met fijnjetezien?
Maak een profiel aan op ons online buurtplatform, voor en door inwoners van Voorne.

UitgelichtGids

woonlocatie de Bollaarshoeve kent een uniek woon en leef concept van ouderenzorg en verstandelijk gehandicapten zorg op 1 woonplek.
Resort Città Romana is een vakantiepark met gezellig centrumgebouw. In dit centrumgebouw worden diverse activiteiten georganiseerd die ook voor mensen vanuit de omgeving toegankelijk zijn!
Ik werk de laatste 10 jaar als mensgericht coach. Opgegroeid met de woorden ‘AANPAKKEN’, ‘DOORGAAN‘ en ‘SAMEN DE SCHOUDERS ERONDER ZETTEN‘. Ik ben trots op mijn roots, zij hebben mij gebracht tot waar ik nu sta. Vanuit mijn (topsport) achtergrond weet ik hoe het is en voelt als je lichamelijke en geestelijke signalen gaat negeren en structureel over je grenzen heen gaat. Ik help je om weer in contact te gaan met jezelf, zodat je rust en ontspanning gaat ervaren. Hierbij komt er ontspanning in je LIJF , in je EMOTIES en in je MINDSET. In alles wat ik doe, stel ik de MENS CENTRAAL. Je gedachtes, de taal die je gebruikt, je lijf en je gevoel zijn je eye-openers. Ik sta voor NO-NONSENSE coaching. Van burn-out naar rust en balans! Oprah Winfrey: ‘Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven. De manier waarop je denkt, creeert de realiteit’.
Buurtkamer Ons Midden is een centraal ontmoetingspunt voor en door bewoners van de bloemen & planten buurt in Hellevoetsluis. Iedereen vanuit gemeente Hellevoetsluis is van harte welkom als deelnemer of vrijwilliger.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.