Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Fijnjetezien.nl
Noodkreet avondvierdaagse Hellevoetsluis
Dringend evenementbegeleiders en verkeersregelaars gezocht voor 3 tot en met 6 juni. Er zijn er nog niet genoeg en dan kan het evenement helaas niet doorgaan, dus help mee om het door te laten gaan!

UitgelichtGids

Iedere laatste donderdag van de maand van 10.00 uur t/m 11.30 uur. Voorheen "Durf te Vragen" Wil je niet alleen, winkelen, sporten, naar het theater of de bioscoop etc. Heb je hulp met iets nodig en wil je hier wel wat voor terug doen? Wil je vrijwilligerswerk doen? We beloven je niet, dat je direct iemand of iets vindt , maar thuis vind je dit ook niet altijd. Dus je bent in ieder geval welkom voor een praatje met een lekker bakje koffie en iets lekkers met gelijkgestemden.
Iedereen krijgt er mee te maken, de commercie in de computerwereld. Bedrijven zoals Microsoft willen natuurlijk winst maken. Ze zijn tenslotte geen filantropische instelling. Na de uitrol van Windows 10 wordt pijnlijk duidelijk dat Uw pc verouderd is ! Traagheid, veranderende werking van software. Beveiliging en privacy is een issue. Ondertussen ergert de gebruiker zich en overweegt de aanschaf van een nieuwe computer. Maar is dit wel nodig ? Nee, zegt de expert. Het bijplaatsen van intern geheugen is vaak de oplossing. Het plaatsen van de modules wordt dan ter plekke gedaan, kostenpost slechts 60 euro ! Helaas komt het ook voor dat de pc zo verouderd is dat de geheugenbanken niet langer voorradig zijn.
Alle informatie over Brielle
Op de laatste zaterdag van mei presenteert de Bos&Burchtfair zich op de Hofwei en het landgoed Mildenburg met alles wat met planten en tuinen te maken heeft.