Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Fijnjetezien.nl
Vrijwilliger of maatje worden?
Bij vrijwilligerswerk is het aan jou om aan te geven, wat je graag wilt. Er zijn veel organisaties en personen die jou zoeken.Probeer het eens uit en zie hoe leuk het is om vrijwilliger te zijn.

UitgelichtGids

Jacobahof Zorgvilla is een particulier verpleeg/verzorgingshuis te Oostvoorne.
Welkom bij Centrum Vrijwilligerswerk Brielle en Westvoorne. Kijk rustig rond, heeft u nog vragen schroom dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES. Ook kunt u daar zonder afspraak langs komen.
Digi-Terras. Digi-Terras is een vrijwilligers ICT initatief van Buurthuis Het Ommetje (ook bekent als De Ploegschaar) waar onder begeleiding van een aantal personen de senioren en junioren worden geholpen op de dinsdag (Online 14.00-16.00) en vrijdag (Buurthuis Het Ommetje 14.00-16.00) om desbetreffende ict problemen op te lossen en de desbetreffende mensen wat wijsheid en ondersteuning mee te geven als het gaat om telefoons, tablets etc. P.s. I.v.m. verbouwing van (Voorheen) De Ploegschaar zal in het nieuwe jaar 2019 (Heden) Het Ommetje weer open en operationeel zijn, tot die tijd kunnen de vragen online worden gesteld of kan er op afspraak gekeken worden naar het desbetrefffende ict probleem. Digi-Terras: Marcello. advisor@digi-terras.nl www.digi-terras.nl Beheerder Het Ommetje: John.