Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Fijnjetezien
Zin in een feestje?
Bezoek de molen van Oostvoorne tijdens de jaarlijkse Open Molendag op Voorne-Putten

UitgelichtGids

Voor jong en oud is een bezoek aan onze maritieme reparatieplaats een unieke belevenis. Waan u even terug in de tijd van de Grote Zeehelden. Kom innovatief ambachtelijk vakmanschap bewonderen in het historische Droogdok Jan Blanken en geniet van de geschiedenis die getoond wordt. Er worden regelmatig schepen ingedokt voor reparatie, volg onze facebook voor verdere informatie.
De Buurtverbinders zijn er speciaal voor alle bewoners, dus ook voor jou.
Iedereen krijgt er mee te maken, de commercie in de computerwereld. Bedrijven zoals Microsoft willen natuurlijk winst maken. Ze zijn tenslotte geen filantropische instelling. Na de uitrol van Windows 10 wordt pijnlijk duidelijk dat Uw pc verouderd is ! Traagheid, veranderende werking van software. Beveiliging en privacy is een issue. Ondertussen ergert de gebruiker zich en overweegt de aanschaf van een nieuwe computer. Maar is dit wel nodig ? Nee, zegt de expert. Het bijplaatsen van intern geheugen is vaak de oplossing. Het plaatsen van de modules wordt dan ter plekke gedaan, kostenpost slechts 60 euro ! Helaas komt het ook voor dat de pc zo verouderd is dat de geheugenbanken niet langer voorradig zijn.
Vrijwilligers van de afdeling Gered Gereedschap knappen oude gereedschappen op zodat ze weer hergebruikt kunnen worden. De landelijke Stichting Gered Gereedschap zorgt voor bemiddeling en verzending naar een derde wereld land.