Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Conditie- en spiertrainingConditie- en spiertraining: training op muziek met gebruik van verschillende materialen zoals gewichtjes, elastieken, stokken, hoepels, ballen, pionnen, badminton en steps. Soms gebruiken we deze materialen in spelvormen maar vaker in circuitvorm of als krachttraining of het trainen van het reactievermogen en de conditie! Iedere week is de les weer anders!

De les kan op verschillende niveau’s gevolgd worden want iedereen mag en kan de oefeningen uitvoeren wat voor hem of haar mogelijk is en indien nodig word er altijd een vervangende oefening aangereikt.

 In deze lessen worden ook de lachspieren niet vergeten en de sociale factor speelt ook een belangrijke rol en daarom is er 1x per maand na de les een kopje koffie of thee voor degenen die dat lekker en gezellig vinden


Deel dit bericht!