Judo voor volwassenen in 't Dijckhuis Vierpolders (momenteel helaas geen lessen)

Sportstichting Je eigen Pad

Details
Dinsdag 11 mei 2021 tussen 19:00 en 20:30
Afgelopen
Dijckpotingen 10, Vierpolders
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 1 september 2021

Momenteel komen al onze sportlessen te vervallen dit i.v.m. de maatregelen die momenteel gelden i.v.m. het coronavirus. Heeft u interesse in een van onze sporten geef dat dan s.v.p. aan ons door en u ontvangt van ons bericht als we de sportlessen weer mogen opstarten.  U kunt dan 2 lessen gratis meedoen.

informatie over judo voor senioren.

Deze kleine groep werkt aan het technische deel van het judo. Dat wil zeggen: het goed aanleren en juist uitvoeren van de techniek zowel staand, op de grond als in kata's.

Door deze manier van trainen kan judo van begin t/m (ver)gevorderd worden beoefend met veel plezier. Het behalen van de zwarte band (dangraden) is geen must maar wel een mogelijkheid. 

Op deze manier de judosport te beoefenen zorgt ervoor dat ook de oudere judoka mee kan doen op eigen nievau en werken aan eigen technische vaardigheden. Ook is dit een ideale groep voor mensen die op latere leeftijd nog willen starten met de judosport. 


De les wordt verzorgd door Pia de Kramer, zij is Judoleraar B, Judoleraar in de Zorg, districtsexaminator.


Meer info: 06-11025353 

Kern
Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne, Vierpolders, Zwartewaal, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn
Voor wie
Volwassenen, Senioren
Waarover
Sport / bewegen / spel
Wat
Workshop, cursus
Over de organisator
Sportstichting Je eigen Pad
Sportstichting Je eigen Pad verzorgd activiteiten voor alle leeftijden met en zonder beperkingen. Specifieke doelgroepen zijn jeugd en ou...... Lees meer