Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Creatieve Fijnjetezien terras / Durf te vragen in Buurtcentrum Oude WoelhoekOp de derde dinsdagochtend van de maand mei is er in het buurtcentrum Oude Woelhoek een Fijnjetezien terras met een creatief thema en dit is deze keer van  09.30 - 11.30 uur en het adres is: Achterdorp 9 in Nieuwenhoorn. 

Wat kun je verwachten:

Een gezellige ochtend, met een bakkie koffie/thee en iets lekkers, waar mensen kunnen aanschuiven die altijd eens hebben willen tekenen. Er liggen diverse boeken, voorbeelden en materiaal klaar om dit eens uit te proberen.

Je kan natuurlijk ook gewoon langskomen om eens te praten met buurtbewoners of om informatie te krijgen over o.a. de Fijnjetezien buurtsite, vrijwilligerswerk, vrijwilligers organisaties en maatjes. En willen de mensen hun verhaal kwijt, dan kan dit ook. 

Er is ook een laptop aanwezig dus we kunnen u ook meteen helpen om een profiel aan te maken voor de Fijnjetezien site zodat u zelf berichtjes e.d. kunt plaatsen.

De gastvrouwen zijn Plonie Staat en Petra O'Neill.


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.