Workshop ' Uit evenwicht, in evenwicht'

Details

Woensdag 17 april 2019 van 19:30 tot 21:30 uur
Afgelopen
Dijckpotingen 10, Vierpolders

NIEUW       Workshop ‘In evenwicht, uit evenwicht’

’Je kunt wel 8 ballen in de lucht houden, maar ze komen ook een keer naar beneden’ en wat dan? Keihard werken is nooit erg, echter dan heb je ook keihard te herstellen!’. Lichaam en geest zijn één, hoe blijf ik gezond overeind in de hectiek van alledag.

Woensdagavond 17 april 19.30 uur tot 21.30 uur. Inloop 19.15 uur.
Locatie: 't Dijckhuis te Vierpolders.
Kosten: 15 euro

Aanmelden voor 3 april onder vermelding van workshop 'Uit evenwicht, in evenwicht'.

Reacties vorige workshops:

“Karin weet in een korte tijd een veilige en fijne sfeer neer te zetten in een ruimte vol vreemden van elkaar. Karin haar kracht is luisteren welke woorden men gebruikt en men hier bewust van maken. In een relatief korte tijd met een relatief grote groep wist Karin zo op mij door te dringen dat ik met een enorm gelukkig en voldaan gevoel terug naar huis ging”.

‘Het is een waardevolle workshop het geeft inzicht in wat je zelf kan !!!!!En hoe belangrijk het is om bij jezelf te blijven! En te kijken hoe je zelf reageert en de invloed die je daar op hebt’. ‘Er ontstaat heel snel een open sfeer waar iedereen zich vlug comfortabel bij voelt. Er vindt diepgang plaats met actuele situaties waar iedereen wel iets van herkent in zijn of haar eigen situatie. Leuk en interessant om een keer mee te maken. Karin bedankt!!’

Waar
Brielle
Voor wie
Volwassenen
Waarover
Gezondheid
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Karin van der Valk
Karin heeft nog niets over zichzelf geschreven.