Fijn je te zien Terras / Durf te vragen

Details

Dinsdag 11 juni 2019 van 13:30 tot 15:00 uur
Afgelopen
Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis

De zomer komt eraan, al werkt het weer nog niet echt mee . Toch willen wij nu starten met een Fijnjetezien Terras op dinsdagmiddag en zullen wij met onze terrassen op de 2de dinsdagmiddag en de laatste donderdag v.d. maand doorgaan tijdens de zomermaanden. Je blijft dus  ook in de zomer welkom. 

We gaan dan wellicht een leuke wandeling met de Bolhoedjes maken of lekker op het terras op het plein zitten met ons kopje koffie. We zien wel, maar zullen het altijd aangeven in de krant of op deze site.

Is er iets waar jullie speciale interesse voor hebben en is dit ook geschikt voor anderen, dan willen wij graag een terras hier aan weiden en hier iemand voor uitnodigen met kennis van zaken.

Laat het mij dit weten via  of tijdens het terras.

Daarom nodigen wij jullie uit op 2e dinsdag van de maand om 13.30 uur tot 15.00 uur, om met gelijkgestemden onder het genot van een lekker bakje koffie of thee, elkaar te ontmoeten en misschien afspreken iets leuks te gaan doen met elkaar. 

Natuurlijk kun je ons ook van alles vragen.

Tevens is er in het kader van Durf te Vragen  mogelijk diensten te vragen van de andere aanwezigen en leggen wij je graag van alles over Fijnjetezien.nl en vrijwilligerswerk uit.          Eigenlijk is alles mogelijk waar je zin in hebt.

Lukt het je niet te komen op 2e dinsdag van de maand in de middag ,dan ben je ook welkom op  laatste donderdag van de maand van 10.00 uur tot 11.30 uur. 

Tot snel Petra en Birgitta

Waar
Hellevoetsluis
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Gezondheid, Kunst / cultuur, Muziek / dans / zang, Natuur / dieren, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning, Religie / spiritueel
Wat
(Netwerk)bijeenkomst

Over de organisator

Petra O'Neill
Ik houd van wandelen met mijn 2 honden , lees veel en doe verschillende dingen als vrijwilliger en buurtverbinder. Ook houd ik van koken en bakken en in het algemeen gezelligheid. ... Lees meer