Details

Woensdag 23 oktober 2019 van 13:30 tot 15:30 uur
Afgelopen
Plein Fort Haerlem 1, Hellevoetsluis

Al meerdere jaren organiseren we op woensdag Doensdagen voor kinderen. Doensdag is een samenvoeging van het woord "doen" en het woord "woensdag".

Op een speelse manier kan er worden kennisgemaakt met de militaire geschiedenis van Hellevoetsluis. Uiteraard gaan we daarvoor in bunkers een kijkje nemen en doen we een spannende speurtocht. Kom maar op als je durft!

Dit jaar voor het eerst bieden we ook een heus escape spel aan, een Bunker-escape. Bij dit spel moet men proberen om binnen 20 minuten te ontsnappen uit een bunker door puzzels op te lossen. Dit spel is bedoeld voor kinderen met één of twee begeleiders. Er is per spelronde plaats voor 8 personen.

Voor drie verschillende momenten op deze middag kan men inschrijven voor deze bunker-escape, om 14:00 uur, 14:30 uur of 15:00 uur. Kinderen die deelnemen moeten kunnen lezen.

Schrijf dus snel in voor deze nieuwe bijzondere activiteit.

Op woensdagmiddagen van 13.30-15.30 uur. Per kind € 2,50. Ouders krijgen gratis een kopje koffie of thee. Kids limonade en een zakje chips. Neem een zaklamp mee, want die komt zeker van pas.

Waar
Hellevoetsluis
Voor wie
Kinderen
Waarover
Kind / jeugd / jongeren, Kunst / cultuur, Sport en bewegen
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis
Als stichting vertellen wij het verhaal van de militaire historie van de militaire vesting van Hellevoetsluis.Dit doen wij door het organ...... Lees meer