Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Balans Training in Vierpolders


  • maandag 24 februari 2020
  • Tussen 13:30 en 14:30
  • 't Dijckhuis, Dijckpotingen 10, 3237AK Vierpolders
  • Wekelijks op maandag tot en met 13 juli 2020
  • Kern: Brielle
  • Voor wie: Volwassenen, Senioren
  • Waarover: Gezondheid, Sport / bewegen / spel
  • Wat: Workshop, cursus

In de lessen Balans Training gaan we aan de slag met het vergroten van de eigen balans. Dit is in de breedste zin van het woord en op allerlei gebieden, namelijk het vergroten van evenwicht, coördinatie, spierkracht, snelheid van reageren, herkennen van onveilige situaties, etc. 

 

In deze vaste groep gaan we elke week aan de slag om de eigen balans te trainen in de breedste zin van het woord. Ballen, pittenzakjes, FitLight Trainer en balans oefeningen vormen de basis van deze les. Iedereen wordt naar eigen vermogen aangesproken om de eigen balans te trainen, zodat iedereen voor zichzelf er het maximale uit kan halen. Een les op maat dus. Voor degenen die de Balans Training cursus hebben gedaan is er regelmatig de mogelijkheid om het veilig vallen te herhalen en zo meer eigen te maken en de opgedane kennis up-to-date te houden. 

 

Dit alles bedoeld om de zelfredzaamheid zo lang mogelijk in stand te houden, dan wel te vergroten. Door de grote afwisseling in oefeningen is het mogelijk te differentiëren in de lessen voor het geval iemand een oefening niet kan. Daarom is deze les zeker ook te volgen voor mensen met een beperking. 

Tijdens de lessen oefenen we regelmatig m.b.v. de fitLight Trainer ( een sportsysteem van lampen waarbij reactievermogen, coördinatie en de eigen balans getraind wordt).

 

Lekker in beweging blijven

Balans Training is voor iedereen van 60+, die in beweging wil blijven.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.