Spelgroep Orange Dwarf

Details

Zondag 17 november 2019 van 13:00 tot 15:30 uur
Afgelopen
Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis

Schuif aan en doe mee!

Rummikub en Monopoly kent natuurlijk iedereen, maar er zijn nog zoveel meer originele en uitdagende spellen. Aan spellen geen gebrek; van eenvoudige en korte kaartspellen tot ingewikkelde en lange spellen. En van bordspellen tot coöperatieve spellen: er is voor ieder wat wils. Je kunt bordspellen - zoals Kolonisten van Catan en Ticket to Ride, kaartspellen zoals Splendor en Boonanza, maar ook lange strategische spellen zoals Terraforming Mars, Agricola en Hoogspanning spelen. Ook worden er graag spellen speciaal voor 2 personen - zoals Patchwork en Yinsh - gespeeld. En vergeet ook niet de coöperatieve spellen, zoals Pandemie en Magic Maze.

Spelgroep “Orange Dwarf”, een club voor liefhebbers van bordspellen en organiseert regelmatig spelmiddagen. Tijdens deze spellenmiddag kun je daar kennis mee maken. Je kunt zelfs meerdere spellen spelen tijdens deze middag, er is genoeg gelegenheid om van alles te proberen!
 

Bijzonderheden

  • Aanvang: 13.00 uur
  • Toegang gratis 
Waar
Hellevoetsluis
Voor wie
Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Waarover
Kind / jeugd / jongeren, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning
Wat
(Netwerk)bijeenkomst

Over de organisator

Lein Goudzwaard
Kunstenaar, boekengek, bibliotheekmedewerker, tuinfanaat. Ik hou van maken, doen en denken. En dingen op volgorde zetten, haha!... Lees meer