Workshop Sociaal Domein

Stichting PUSH

Details

Donderdag 31 oktober 2019 van 19:30 tot 21:00 uur
Afgelopen
Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis

Donderdag 31 oktober organiseert Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis/ PUSH  voor bewoners een Vrijwilligerscafé een workshop over het Sociaal domein. 

Hoe zit het nu als je een vraag hebt over Schuldhulpverlening, de Wmo , Participatiewet, Minimabeleid, Jeugdwet, en taalonderwijs en welzijnswerk?
 Peter Nicodam van de gemeente Hellevoetsluis geeft uitleg over deze zaken.  Hij geeft een algemene inleiding waarvoor je bij de gemeente terecht kan en hoe de toegang is geregeld. Doormiddel van jullie vragen komen we als vanzelf bij de onderwerpen die jullie willen bespreken, Inkomensvoorzieningen, Voorzieningen voor mensen met een beperking, Schuldhulpverlening, Welzijnsactiviteiten. Daarnaast komt de dienstverlening van de gemeente aan bod.

Donderdag 31 oktober vanaf 19:30 tot ongeveer 21:00 uur in Cultuurhuis de Nieuwe Veste Opzoomerlaan  106 in Hellevoetsluis.

Waar
Hellevoetsluis
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Financiën
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Stichting PUSH
PUSH werkt dus voor verschillende doelgroepen en met verschillende werksoorten, maar die hebben één ding gemeen. PUSH versterkt je eigen ...... Lees meer