Jongeren naar Ouderen

Details

Maandag 25 november 2019 van 08:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tot en met 29 november 2019

Kerstbrunch voor ouderen

 

Op vrijdag 29 November is het zover! Dan begint bij LED’s Events de kerst al. Een groep studenten organiseert bij DOCK in de decembermaand een gezellige kerstbrunch: LED’s Enjoy Christmas 2019!

 DOCK opent op 29 November haar deuren voor alle ouderen in Hellevoetsluis. Vanaf 11:00 uur zal de tafel vol staan met heerlijke hapjes, lekkernijen en drankjes uit de regio. Onder het genot van een verrukkelijke brunch komt u in contact met andere ouderen uit Hellevoetsluis. U kunt niet alleen genieten van heerlijke hapjes, er wordt ook een leuke kerstworkshop gegeven. We gaan een leuke kerst knutsel maken, dus alle crea bea’s opgelet! 

 De toegang van het evenement is geheel gratis! Door het evenement te bezoeken steunt u een goed doel namelijk Stichting Jarige Job. Stichting Jarige job zorgt ervoor dat kinderen die het niet breed hebben toch hun verjaardag kunnen vieren door middel van het versturen van verjaardag boxen. Op het evenement kunt u zelf ook iets doneren aan Stichting Jarige Job. Wilt u zich aanmelden voor de kerstbrunch of heeft u vragen hierover stuur dan een e-mail naar of . Wij hopen u te mogen ontvangen in jongerencentrum Skills aan de Fazantenlaan 4 in Hellevoetsluis.

Waar
Hellevoetsluis
Voor wie
Volwassenen
Waarover
Goede doelen
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

Derreline Francisca
Graag stel ik me via deze weg voor. Ik ben Derreline Francisca. Ik ben werkzaam bij DOCK Hellevoetsluis.... Lees meer