Details

Maandag 13 januari 2020 van 10:30 tot 12:00 uur
Afgelopen

Het Fijnjetezien-terras van maandag 13 januari is door omstandigheden (tijdelijk) verplaatst naar Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES aan de Reede in Brielle.

Zaten we de tot vorige maand in de Brielse tafel, nu zijn we helaas gedwongen een andere locatie te gaan zoeken. Het begon net lekker te lopen in de Brielse tafel ..... De ruimte wordt echter niet langer gehuurd door de gemeente.

Nu deze komende maandag weer even op de 'oude stek'. De buurtverbinders gaan op zoek naar een nieuwe plek in de binnenstad. Indien één van de inwoners van Brielle een goede, beschikbare plek weet houden wij ons aanbevolen!

Voor nu ben je welkom maandagmorgen 13 januari vanaf 10.30 uur voor een kopje koffie of thee in het Sport- en Cultuurhuis!

Waar
Brielle
Voor wie
Volwassenen
Waarover
Bouwen, Buurt en leefbaarheid, Duurzaamheid / energie, Eten / drinken, Financiën, Gezondheid, Goede doelen, Kind / jeugd / jongeren, Kunst / cultuur, Muziek / dans / zang, Natuur / dieren, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning, Religie / spiritueel, Sport en bewegen, Veiligheid
Wat
(Netwerk)bijeenkomst

Over de organisator

Fijnjetezien-terras Brielle
Onder het genot van een lekker kopje koffie/thee is er de mogelijkheid voor een gezellig praatje, elkaar te ontmoeten en misschien iets v...... Lees meer