1 juli opruimen door Schoon en Groen in de Glaciswijk

Stichting PUSH

Details
Woensdag 1 juli 2020 tussen 19:00 en 20:30
Afgelopen
Glacisweg
Hellevoetsluis, Nederland

1 juli opruimen door Schoon Groen in de Glaciswijk

In Hellevoetsluis zijn een aantal initiatieven voor opruimen van zwerfafval. Grote zoals de Hellevoetse opschoondag maar ook veel individuele initiatieven. Goed om te zien dat mensen zich inzetten voor een schonere omgeving.

 Toch willen de Minke en Andra onder de naam Schoon Groen zich inzetten om meer mensen bewust te maken van de noodzaak van minder afval in bermen, sloten, bosjes en op velden. Zij gaan hiervoor voorlichting geven op scholen, verenigingen en bedrijven. Dit om bewoners bewust te maken wat het zwerfafval veroorzaakt en de grotere gevolgen hiervan. Ook willen ze met de gemeente in gesprek om beleid te maken rondom zwerfafval. Bijvoorbeeld met de bedrijven die voor de gemeente werken ook mee te laten werken aan minder vuil in het openbaar domein. Alleen praten levert niet direct wat op dus willen we ook in actie komen! dus gaan ze iedere eerste woensdag van de maand een opruimmoment organiseren, de eerste vind plaats op 1 juli 19:00 uur in de Glaciswijk. Samenwerking met alle initiatieven is volgens hen een must, met elkaar komen we verder. Dus wil je meehelpen of wil je aanmelden omdat je al iets doet? via het opbouwwerk, of 0644845075 kun je je opgeven en meer informatie krijgen. 

 

Kern
Hellevoetsluis
Voor wie
Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Duurzaamheid / energie
Wat
Actie, opruimen etc
Over de organisator
Stichting PUSH
PUSH werkt dus voor verschillende doelgroepen en met verschillende werksoorten, maar die hebben één ding gemeen. PUSH versterkt je eigen ...... Lees meer