Details

Woensdag 22 maart 2023 van 17:00 tot 20:30 uur
Afgelopen
Uiterste inschrijfdatum
Inschrijven is niet meer mogelijk.

Krijg meer energie, passie en plezier in je vrijwilligerswerk! 

In locaties waar vrijwilligers vaak het verschil uitmaken, is vitaliteit noodzakelijk. Een vitale vrijwilliger is fit en zorgt voor meer energie en plezier in het werk. Onderzoek wijst uit dat vitale medewerkers een positief effect hebben op cliënten en collega’s en dat de kwaliteit van hun werk toeneemt. 

In deze training onderzoeken we hoe we onze vitaliteit kunnen vergroten aan de hand van 3 stappen: 

1) goed voor jezelf zorgen,
2) ken je energievreters en -gevers en
3) vergroot je eigen invloed op je werk.

 Bij deze stappen hebben we aandacht voor 4 dimensies: het hoofd, het hart, het lichaam en de ziel. Je kunt immers op meerdere fronten aan je eigen vitaliteit werken. Niet alleen staan deze 4 dimensies met elkaar in verbinding, het zorgt ook voor een effectieve en veelzijdige aanpak.

Aan het einde van de training heeft elke deelnemer zijn eigen plan van aanpak opgesteld hoe hij zijn vitaliteit kan vergroten en kan dit direct in de praktijk gaan brengen. 


Tijd: 17:00 tot ongeveer 20:30 uur
Sportlaan 1
tussendoor verzorgen wij een maaltijd, de training is gratis voor vrijwilligers, voor de maaltijd vragen we een bijdrage van €5,-
informatie bij

Kern
Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid
Wat
Workshop, cursus

Over de organisator

Vrijwilligersacademie Voorne
Vrijwilligersacademie Voorne is ontstaan uit een project samenwerking tussen Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Stichting PUSH. En organ...... Lees meer