Inloop Entrada bij "ons Midden"

Stichting PUSH

Details
Donderdag 14 januari 2021 tussen 10:30 en 15:30
Afgelopen
Bremstraat 3, Hellevoetsluis
Terugkerende activiteit
Wekelijks op donderdag tot en met 30 juli 2021

Wekelijks organiseren we een inloop in buurtkamer "ons Midden"

Wanneer je de diagnose kanker krijgt staat je wereld op zijn kop, het is een ingrijpende ziekte. Er komt veel op je af zoals angst, verdriet, boosheid, onzekerheid en het vertellen aan je dierbaren.

In het begin kun je nauwelijks bevatten wat er allemaal gebeurd, je krijgt veel te verwerken. Er komen zware en ingrijpende behandelingen die nodig kunnen zijn. Wanneer de behandelingen voorbij zijn begint je nieuwe leven, het leven na de kanker. Je moet wennen aan dit leven. De dagelijkse dingen die je normaal doet zijn nu te veel. Je bent kwetsbaar en voelt je soms onbegrepen, je hebt vragen en zoekt antwoorden en een plek waar je even kunt ontspannen.

Entrada is zo'n plek. Je kunt er terecht met je vragen, een praatje met lotgenoten of met een van de gastvrouwen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je tot rust komen, soms met een traan maar vaak met een lach.  Samen gezellig lunchen en wanneer je daar behoefde aan hebt mee doen aan een van de  activiteiten die worden georganiseerd. Gewoon een leuke dag hebben.

VOOR PARTNERS, FAMILLIE EN ANDERE BETROKKENEN

Wanneer je te horen krijgt dat je partner, je kind of iemand uit je familie of omgeving kanker heeft dan is de schrik groot. Je krijgt gevoelens te verwerken van angst, boosheid, verdriet, machteloosheid en je zult vragen hebben.       Je gaat over je grenzen en ook jij hebt een plek nodig waar je kunt ontspannen en op adem komen.

 

 DIT KAN BIJ ENTRADA, SAMEN MET EN VOOR ELKAAR

Kern
Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne, Vierpolders, Zwartewaal, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Gezondheid
Wat
Netwerkbijeenkomst
Over de organisator
Stichting PUSH
PUSH werkt dus voor verschillende doelgroepen en met verschillende werksoorten, maar die hebben één ding gemeen. PUSH versterkt je eigen ...... Lees meer