Concertlezing Jan Brokken / Leo Smit Ensemble

De Sjoel Brielle

Details

Zondag 8 november 2020 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Brestheater

Zondag 8 november

Concertlezing auteur Jan Brokken, 

Eleonore Pameijer (fluit) 

en Marcel Worms (vleugel) 

in BRES theater, aanvang 14:00 uur

 

De Sjoel verhuist op zondag 8 november een keer naar het BREStheater (Reede 2a Brielle) en verwelkomt u daar graag voor de concertlezing van Jan Brokken en beide musici. Jan Brokken vertelt n.a.v zijn boek De Vergelding en beide musici van het Leo Smit Ensemble spelen composities van in de oorlog vervolgde /vermoorde Joodse componisten. 

Door alle coronaregels zijn er maar 40 plaatsen beschikbaar. Bij binnenkomst vragen we u uw handen te ontsmetten, naam en adresgegevens achter te laten, en op uw plaats te blijven zitten (met een vooraf uitgezochte consumptie)  behoudens onvermijdelijk toiletbezoek. Voor de artiesten is er een pauze van een kwartier, maar u wordt verzocht ook dan te blijven zitten. 

Aanvang 14 uur. Zaal open 13.30 uur en we verzoeken u dringend bij binnenkomst  de afstandsregels goed in acht te nemen. Omdat signeren dit keer niet kan (te druk/te dichtbij elkaar) zijn we met Jan Brokken en Boekhandel Hoofdstuk 1 in overleg over een andere manier om het optreden later te herinneren. 

Kaarten a € 22,- te bestellen via . Graag aangeven met hoeveel mensen u aanwezig bent EN of u huisgenoten bent. Dat is voor de indeling van de zaal van groot belang.


Met dank aan gemeente Brielle en Prins Bernhard Cultuurfonds voor hun steun.
 

Waar
Brielle, Westvoorne, Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn, Vierpolders, Zwartewaal
Voor wie
Jongeren, Volwassenen
Waarover
Kunst / cultuur
Wat
Voorstelling / optreden

Over de organisator

De Sjoel Brielle
De Sjoel Brielle is een cultureel, historisch monument in het centrum van Brielle. Het is de voormalige synagoge die tot de Tweede Wereld...... Lees meer