Geef jezelf een positieve gezondheid boost kado!

GROW Again Training & Coaching

Details
Donderdag 8 april 2021 tussen 19:00 en 20:15
Afgelopen
Drie online workshops rondom de thema’s mentaal welbevinden, je gezond voelen, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren. De ene workshop versterkt de andere, echter je kan de workshops ook los volgen.


De eerste workshop 'Rust creëren d.m.v. de taal' zoomde in op met name verbaal communiceren. Creëer ik er onrust en warboel mee of helderheid en begrip naar mezelf en naar de ander? Deze workshop is inmiddels gegeven. Heb je ook interesse? Laat het me weten.


De tweede workshop is ‘Sta in je kracht en voel je goed’. Je krijgt handvaten om signalen te herkennen en erkennen, zodat je weet en voelt hoe je in je kracht kan gaan staan. Datum 8 april 19.00 uur - 20.15 uur.


De derde workshop van de reeks heet ‘Geluk is een keuze’. Deze workshop geeft antwoord op de volgende vraag: 'Hoe kan ik loslaten wat me ongelukkig maakt en naar me toehalen wat me gelukkiger maakt?' Datum 15 april of 19 april 19.00 - 20.15 uur.


Geef je nu op! Vol is vol. Maximaal 8 en minimaal 4 deelnemers.Per workshop zijn de kosten 9,95 euro. 


Na inschrijving, via ontvang je een betaalverzoek. Daarna ontvang je de link voor de online workshop.


Kern
Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne, Vierpolders, Zwartewaal, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Gezondheid
Wat
Workshop, cursus
Over de organisator
GROW Again Training & Coaching
Ik werk de laatste 10 jaar als mensgericht coach. Opgegroeid met de woorden ‘AANPAKKEN’, ‘DOORGAAN‘ en ‘SAMEN DE SCHOUDERS ERONDER ZETTEN...... Lees meer