Stoelyoga voor mantelzorgers

MEE Plus

Details
Donderdag 6 mei 2021 tussen 19:30 en 20:30
Afgelopen

Mantelzorgers zijn vaak druk met de zorg voor een partner of familielid of bekende. Dit kan veel tijd en energie vragen. Daarom is het belangrijk om stil te staan bij je eigen houding en ademhaling. Stoelyoga is voor iedereen. Het is een veilige manier om te blijven bewegen en je lichamelijke en geestelijke vitaliteit te bevorderen. Ook staan ademhalings- en ontspanningsoefeningen centraal. Een goede houding en ademhaling maakt je mentaal sterker, verzacht lichamelijke klachten en draagt bij aan meer vitaliteit. 

De workshop wordt online gegeven. U neemt dus deel vanuit uw huis via uw eigen computer met webcam en microfoon. De online bijeenkomst vindt in een groep via Microsoft Teams plaats . 

 

Wie:   Mantelzorgers wonend in gemeenten Hoeksche Waard, Nissewaard, Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne.

Datum:   Op donderdag 6 mei 2021 online vanuit huis (deelname is gratis).

Tijdstip:   Van 19.30 tot 20.30 uur

Docent:   Yoga docente en ademcoach Fee Busenkell bij CoVita

Aanmelden:   Er is ruimte voor maximaal 10 personen.  Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met MEE Zuid- Hollandse Eilanden via T 0181- 33 35 07 of e-mail  . U ontvangt een bevestiging met de link voor de bijeenkomst. Bij aanmelding wordt er een plekje gereserveerd en gaan we uit van uw deelname. 

 

Kern
Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne, Vierpolders, Zwartewaal, Nieuwenhoorn
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Gezondheid, Ontmoeten, Sport / bewegen / spel
Wat
Workshop, cursus
Over de organisator
MEE Plus
MEE MantelzorgMantelzorg- en vrijwilligersondersteuning in Brielle, Hellevoetsluis en WestvoorneAls u langdurig en onbetaald zorgt voor e...... Lees meer