Online Informatiebijeenkomst Mantelzorg

MEE Plus

Details

Woensdag 19 mei 2021 van 19:00 tot 20:00 uur
Afgelopen

MEE Mantelzorg organiseert speciaal voor mantelzorgers een informatieve online bijeenkomst over de ondersteuning die u als mantelzorger kunt krijgen. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar dieper in op de ondersteuningsmogelijkheden. U krijgt meer informatie en inzicht. Er is uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. U kunt hierbij denken aan de cursus de Zorg de Baas, individuele ondersteuning, Respijtzorg, de Dag van de mantelzorg en de Mantelzorgwaardering. Maar ook over wat MEE Plus nog meer doet, zoals de afdeling cliëntondersteuning. 

De workshop wordt online gegeven. U neemt dus deel vanuit uw huis via uw eigen computer met webcam en microfoon. De online bijeenkomst vindt in een groep via Microsoft Teams plaats. De bijeenkomst wordt op twee verschillende momenten gegeven. 

Wie: Mantelzorgers wonend in gemeenten Hoeksche Waard, Nissewaard, Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne.

Datum: Op woensdagavond 19 mei van 19.00 tot 20.00 uur of vrijdagmiddag 21 mei van 6.00 tot 17.00 uur.  

Consulenten:    Annuska van Kampen en Sonja Staring, 

Aanmelden: Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers per bijeenkomst.  Voor meer informatie of          aanmelden kunt u contact opnemen met MEE Zuid- Hollandse Eilanden via  T 0181- 33 35 07 of   e-mail  .  Met ‘informatiebijeenkomst mantelzorg’, uw naam en e-mailadres. U ontvangt een bevestiging met de link voor de bijeenkomst. Bij aanmelding wordt er een plekje gereserveerd en gaan we uit van uw deelname. 

We hopen u te ontmoeten! 

Met vriendelijke groet,

MEE Mantelzorg

Waar
Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne, Nieuwenhoorn, Vierpolders, Zwartewaal
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Gezondheid, Ontmoeten
Wat
Evenement / feest / markt, (Netwerk)bijeenkomst, Presentatie / lezing / onderzoek, Spreekuur, Workshop / cursus

Over de organisator

MEE Plus
MEE MantelzorgMantelzorg- en vrijwilligersondersteuning in Voorne aan Zee.Als u langdurig en onbetaald zorgt voor een persoon die dicht b...... Lees meer