Rondleiding in het Droogdok Jan Blanken

Droogdok Jan Blanken

Details

Maandag 21 juni 2021 tussen 11:00 en 13:00
Afgelopen
Dokweg 5, Hellevoetsluis
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 9 juli 2021

Vanaf de start van dit seizoen, dus per 9 juni,  gaan we 2 rondleidingen per dag organiseren. De rondleidingen zijn een groot succes, al moeten we het nog wel in kleine groepjes doen. Met maximaal 6 personen kunnen we de gangen rond de dokken door. Voortaan op alle werkdagen om 11.00 en om 14.00 uur een rondleiding. In het weekend zijn de tijden om 13.00 uur en om 15.00 uur.  De complete rondleiding met introductie film, verhalen over de geschiedenis van Hellevoetsluis, de ontwikkeling en bouw van het Droogdok. Wie was Jan Blanken. 

U hoort over machines, knippen en scheren van schepen en u gaat met de rondleider door de gangen van het dok. Na afloop kunt u onder het genot van een kopje koffie nagenieten op het museum terras. Vanaf het terras heeft u een mooi overzicht op het Droogdok.

Vooraf reserveren volgens de corona regels;  telefonisch via 0181-310197 of mail aan .  De rondleiding kost € 7,50 per persoon, kinderen krijgen korting. 

Kern
Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne, Vierpolders, Zwartewaal, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn
Voor wie
Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren, Alleen mannen, Alleen vrouwen
Waarover
Kunst / cultuur, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning
Wat
Evenement, feest, markt, Presentatie, lezing, onderzoek, Voorstelling, optreden

Over de organisator

Droogdok Jan Blanken
Voor jong en oud is een bezoek aan onze maritieme reparatieplaats een unieke belevenis. Waan u even terug in de tijd van de Grote Zeeheld...... Lees meer