Gezellige koffieochtend met Jamilla

Opbouwwerk PUSH

Details
Dinsdag 22 juni 2021 tussen 10:00 en 12:00
Afgelopen
Apollo 25, Hellevoetsluis
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 8 juni 2022

Gelukkig de buurthuizen mogen weer open!

Jamilla organiseert in buurtkamer de Apollo een koffieochtend voor vrouwen. Dit doet ze omdat veel vrouwen in de coronatijd thuis gezeten hebben en weinig of geen bezoek ontvingen, nu het weer kan willen we de mogelijkheid bieden om in een prettige omgeving samen te zijn.

Op dinsdag 8 juni starten we van 10:00 tot 12:00 uur, iedere dinsdag ben je welkom.
Adres; Apollo 25 Hellevoetsluis, (aanbellen aan de beneden deur)

Het is een openinloop (aanmelden aan de deur) maximaal 10 personen! Natuurlijk hanteren we de corona basisregels; binnenkomen met mondkapje, gezondheidscheck, registreren, op een vaste plek zitten dan mag mondkapje af.

We gaan met elkaar kijken wat er tijdens de ochtenden gedaan wordt. Gezellig bijpraten, iets creatief of misschien iets informatiefs, een actie voor anderen? We bespreken dat met elkaar. Heb je ideeën of wil je meehelpen? Neem gerust contact met mij op Jamilla 0621370900 of Paul Deur 0644845075 

Jamilla; ik ben een enthousiaste vrouw uit Hellevoetsluis, ik wil mensen een plek geven om even te zijn en niets te hoeven. Ik heb bij vluchtelingenwerk gewerkt, in de Ploegschaar “Koffie gemixt” mee georganiseerd, meegeholpen bij vrouwendag en ben lid van praatgroep “Geloof” 

ik zie jullie graag op de dinsdagochtend.  

 

Kern
Hellevoetsluis
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Alleen vrouwen
Waarover
Ontmoeten
Wat
Netwerkbijeenkomst
Over de organisator
Opbouwwerk PUSH
Krachtige wijken zijn belangrijk om te zorgen dat alle inwoners naar vermogen mee kunnen doen. Veel van het leven van inwoners speelt zic...... Lees meer