Details

Donderdag 24 juni 2021 van 19:30 tot 21:30 uur
Afgelopen

In samenwerking met de Vrijwilligers Academie Voorne organiseert Durf te Dromen voor alle Hellevoeters een inspiratieve avond over leren kijken zonder bril en leren denken met je handen. 4

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan deze interactieve performance op donderdag 24 juni om 19:30 uur in Theater Twee Hondjes. 

Maak kennis met de basis van creatief denken en pas dit toe op elke vraag uit elke sector. Kunstenares Chantal van Heeswijk neemt je mee naar de basis van waarneming, van hieruit komen de antwoorden als vanzelf. In tien jaar docentschap aan de Design Academy Eindhoven heeft zij een methodiek in creatief denken ontwikkeld. 

Tijdens haar lezing en performance in het theater introduceert zij op een theatrale manier haar methode tot creatief denken en zal zij in interactie het publiek meenemen om op een creatieve manier tot oplossingen komen van vraagstukken die ingebracht worden. 

We verwelkomen u graag op 24 juni in het theater.
Kaarten zijn gratis te reserveren via www.theatertweehondjes.nl.
Liever de performance via een livestream volgen? De livestream link vindt u binnenkort op www.theatertweehondjes.nl.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.durftedromen.online.

Waar
Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Ontmoeten
Wat
Presentatie / lezing / onderzoek

Over de organisator

Vrijwilligersacademie Voorne
Vrijwilligersacademie Voorne is ontstaan uit een project samenwerking tussen Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Stichting PUSH. En organ...... Lees meer