Details

Woensdag 12 april 2023 van 14:00 tot 15:00 uur
Afgelopen
Hoflaan
Oostvoorne, Nederland
Terugkerende activiteit
Maandelijks op de 2de woensdag tot en met 11 oktober 2023

Tai Chi is een Chinese verdedigingskunst, die ook wordt gebruikt als bewegingstherapie. De bewegingen zijn vloeiend en ontspannen. Het staat bekend als mindful bewegen. Iedereen kan meedoen.

Chi betekent energie en Tai Chi zorgt ervoor dat de energie in uw lichaam gaat stromen. Het is ook een goede valpreventie. 

Tai Chi helpt u om uw bloedsomloop te versterken, evenals uw spieren en uw organen.  Het maakt de gewrichten los en sterk.  Het  verbetert uw geheugen en uw uithoudingsvermogen. U wordt er blij en ontspannen van. Tai Chi is erg populair, en goed voor senioren Ook iets voor u?

De Tai Chi doen we voorlopig, op verzoek, 2x in de maand (2e en 4e woensdag) in het Mildenburgbos in Oostvoorne onder het dak van de muziektent. Bij hevige regen wijken we uit naar een sportzaal in De Meander.  

De ingang van het Mildenburgbos is aan de Hoflaan, tegenover de Hofwei, schuin tegenover het vroegere gemeentehuis.

Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Ook voor fietsen. Na afloop drinken we een kopje thee met elkaar, dus neem je beker mee!  Dit is belangrijk om contacten te kunnen leggen met de andere deelnemers. En wellicht nieuwe vrienden te maken!

Waar
Westvoorne
Voor wie
Volwassenen
Waarover
Gezondheid, Recreatie / ontspanning, Sport en bewegen
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Fijnjetezien Oostvoorne
Fijnjetezien Oostvoorne staat voor activiteiten die mensen verbinden en uitnodigen om samen in een gezellige en ontspannen sfeer elkaar t...... Lees meer