Voorjaarsrommelmarkt in en rondom de Petrakerk

Details

Zaterdag 9 april 2022 van 09:00 tot 15:00 uur
Afgelopen
Petrakerk
Cornelis van Kleiburgstraat 4, Hellevoetsluis, Nederland

Op zaterdag 9 april 2022 zal van 9.00 uur tot ongeveer 15.00 uur in en rondom de Petrakerk een voorjaarsrommelmarkt gehouden worden. 

 

De verkoop zal bestaan uit:

Boeken; Waterlooplein; huishoudelijke artikelen; elektra; heel klein meubilair; gereedschap; Dvd’s/Cd’s/Lp’s; speelgoed; schilderijen; nieuwgoed. 

 

Met de opbrengst gaan we verder met het opknappen van de Petrakerk. Zo zijn de (bij)zalen opgeknapt; is er een vernieuwde toiletgroep (met aangepast toilet), is de keuken vernieuwd, het plein uitgebreid en opgeknapt, lamellen in de diverse bijzalen opgehangen, een tegelpad aan de achterzijde van de zalen aangebracht, enzovoorts. 

 

Met een groot aantal vrijwilligers wordt deze grootse rommelmarkt gehouden. In de weken ervoor, worden door vrijwilligers zaken georganiseerd om de rommelmarkt tot een succes te maken. Een aantal mensen uit de buurt werkt hieraan enthousiast mee. 

 

Mocht u nog spullen (Boeken; Waterlooplein; huishoudelijke artikelen; elektra; heel klein meubilair; gereedschap; Dvd’s/Cd’s/Lp’s; speelgoed; schilderijen; nieuwgoed) hebben, dan kan dit worden ingeleverd in de jeugdzaal van de Petrakerk.

Zaterdag 26 maart 2022: 09.30 uur tot 12.30 uur

Zaterdag 2 april 2022: 09.30 uur tot 12.30 uur

 

Vanaf maandag 4 april 2022 elke dag tot en met donderdag in de Petrakerk brengen van 10.00-12.00 uur, van 14.00 -16.00 uur en van 19.00-20.30 uur. Kleding, computers, printers en grote meubelen kunnen we helaas niet aannemen. 

 

Tijdens de rommelmarkt worden oude en nieuwe spullen verkocht. Ook wordt er voor de inwendige mens gezorgd door de verkoop van koffie, thee of limonade en zullen broodjes kroket en frikandel worden verkocht

 

                                                Zo ziet u, er is voor ieder wat wils.

                                                                            

Rommelmarkt

Zaterdag 9 april 2022 vanaf 09:00 uur

De Petrakerk  - Cornelis van Kleiburgstraat 4 – Hellevoetsluis –

een ieder is van harte welkom!

Waar
Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn, Vierpolders, Zwartewaal
Voor wie
Alleen mannen, Alleen vrouwen, Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Eten / drinken, Financiën, Goede doelen, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

André van Marion
Binnen onze gemeente is de Protestantse Gemeente van Hellevoetsluis, een van de geloofsgemeenschappen. Zij organiseren naast kerkdiensten, diverse andere openbare activiteiten. ... Lees meer