Details

Maandag 28 november 2022 tussen 00:00 en 23:59
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag tot en met 6 februari 2023

In de Vesting van Hellevoetsluis, de duinen van Rockanje en het Oostvoornse meer staan QR-paaltjes waar wandelaars en hardlopers een QR-Fit beweegroute kunnen volgen. De beweegroute maakt het mogelijk om gratis in de buitenlucht in beweging te komen. Download de app (QR-Fit) om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken. De routes zijn ook zonder app te gebruiken. Scan de code op de paaltjes met je mobiel en wandel of hardloop de voorgestelde route! De route brengt je op de prachtigste plekken.

De QR-Fit oefeningen zijn voor iedereen gratis te gebruiken 

QR-Fit is er voor iedereen die in beweging wil komen. Op welk niveau je ook beweegt, en wanneer je maar wilt. QR-Fit heeft altijd de perfecte oefeningen voor jou, dankzij het gevarieerde aanbod. De oefeningen wijzigen iedere 24 uur, zodat iedere keer weer een nieuwe work-out kan worden gedaan. Alle oefeningen zijn op 3 fitheidsniveaus uit te voeren en dus voor alle leeftijden geschikt. Voor de starters en senioren is het beginnersniveau beschikbaar. Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Scan dan het gemiddeld niveau en voor de meer fanatieke sporters is het gevorderd niveau beschikbaar.

Deze activiteit staat in de agenda op maandag, maar je kan op elk moment de beweegroute volgen. Wanneer het jou uitkomt. 


Kern
Hellevoetsluis, Westvoorne
Voor wie
Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Sport / bewegen / spel
Wat
Actie, opruimen etc

Over de organisator

QR-Fit
QR-FIT is er voor iedereen die meer in beweging wilt komen! Op welk niveau je ook beweegt, QR-FIT heeft altijd de perfecte oefeningen voo...... Lees meer