High Tea in het Odensehuis

Details

Donderdag 22 september 2022 van 10:00 tot 15:00 uur
Afgelopen
M H Trompstraat 135, Brielle

Odensehuis organiseert High Tea op 22 september

Het Odensehuis viert op 22 september een feestje met een high tea. Vanwege Wereld Alzheimer dag op 21 september is er een feestelijke inloop op 22 september.

Wat is het Odensehuis?

Het Odensehuis is een initiatief van Welzijn Ouderen. Het Odensehuis is een ontmoetingsplek voor mensen met geheugenklachten en/of beginnende dementie en hun mantelzorgers, partners, kinderen en andere betrokkenen

 In een ongedwongen sfeer kunt u uzelf zijn, uw verhaal delen, deelnemen aan verschillende activiteiten en een zinvolle dag hebben. In een veilige en vertrouwde omgeving komt u zowel geestelijk als lichamelijk in beweging. U voelt zich gezien, nuttig en gewaardeerd. Er is oog voor wie u bent en niet voor wat u heeft. Niets moet, alles mag. Als u het leuk vindt, mag u ook meehelpen aan de voorbereidingen van de High Tea, maar het hoeft natuurlijk niet.

Het Odensehuis wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en bezoekers met ondersteuning van een beroepskracht van Welzijn Ouderen. Centraal staat het behouden van kwaliteit van leven en deel kunnen blijven nemen aan de samenleving waarbij we kijken naar de wensen en ambities van de deelnemers.

Deelname

U draagt bij door het aandragen van ideeën, het delen van kennis en ervaring of gewoon door er te zijn. Een diagnose of indicatie is niet nodig voor deelname. 

Het Odensehuis vindt iedere donderdag plaats. U kunt inlopen vanaf 10.00 uur. We starten om 10.30 uur. Het Odensehuis sluit om 15.00 uur.

Kosten

Op 22 september wordt deze dag, inclusief High Tea, u gratis aangeboden.

Aanmelding is normaal gesproken niet nodig, maar voor 22 september wel in verband met de inkoop.

 De kosten op overige dagen zijn voor deelname met alleen koffie € 2,50. Wilt u ook gebruik maken van de lunch dan betaalt u inclusief lunch € 4,50.

Locatie

Het Bolwerk, M.H. Trompstraat 135 Brielle,
3231 XN Brielle

Aanmelden

Telefoon (0181) 728 281
(van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.30 uur)
E-mail

Kern
Brielle, Westvoorne
Voor wie
Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Eten / drinken, Ontmoeten
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

Welzijn Ouderen Voorne aan Zee
Dé welzijnsaanbieder voor ouderen in Brielle, Westvoorne en omgeving... Lees meer