Fitheidstest 55+ Brielle

Details

Zaterdag 15 oktober 2022 van 10:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Anna Hoevestraat 2
Brielle, Nederland

Bent u ook benieuwd naar uw fitheid? Kom dan op zaterdag 15 oktober2022 naar de gratis fitheidstest voor de 55 plussers uit de gemeente Brielle georganiseerd door Catharina, thuis op Voorne, Stichting PUSH en Team Sportservice Zuid-Holland.

De fitheidstest meet in ongeveer 1 uur uw fitheid. De test bestaat uit verschillende onderdelen, die onder meer knijpkracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en reactiesnelheid meten. Deze metingen worden aangevuld met een meting van de bloeddruk, lengte en gewicht. Na de fitheidstest bespreekt een beweegcoach met u de resultaten en voorziet u indien gewenst van advies. De fitheidstest wordt afgenomen tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Daarnaast zijn er diverse lokale sport- en beweegaanbieders aanwezig met wie u in gesprek kunt gaan over hun aanbod.  Aanmelden is verplicht en kan tot zaterdag 1 oktober 2022 via: https://www.catharina.nl/activiteiten/fitheidstest

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met Isabelle Miltenburg via (06) 82015125 of stuur een e-mail naar .

 

Waar
Brielle, Vierpolders, Zwartewaal
Voor wie
Senioren
Waarover
Gezondheid, Recreatie / ontspanning, Sport en bewegen
Wat
Evenement / feest / markt, Workshop / cursus

Over de organisator

Isabelle Miltenburg
Medewerker Welzijn Ouderen ... Lees meer