Samen wandelen door Brielle

Details

Dinsdag 21 november 2023 van 13:45 tot 15:15 uur
Afgelopen
Sint Catharijnehof 1
3232, Brielle, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 27 februari 2024

Iedere dinsdag wandelen we met een gezellige groep senioren vanaf de Brielse Huiskamer door Brielle. Brielle heeft heel veel moois te bieden. Samen ontdekken we deze pareltjes. Iedere week zien wij weer nieuwe huisjes, mooi stukken natuur óf staan wij stil bij een stukje geschiedenis. ‘Ik vind het fijn om gezond bezig te zijn en tegelijkertijd gezellig te kletsen’, aldus een van de wandelaars. 

Tijdens het wandelen houden we rekening met ieders wensen en behoefte, zo is het voor iedereen mogelijk om aan te sluiten. Kunt u niet meer zo ver of lang wandelen? Geen probleem! Dan korte we de wandeling gewoon in óf lopen we halverwege de wandeling een keertje extra langs het beginpunt. Naast het wandelen is er bij de Brielse Huiskamer de gelegenheid om een drankje te nuttigen en gezellig samen te zijn.

Wilt u ook samen met ons Brielle te voet verkennen? Wij vertrekken iedere dinsdag om 14.00 uur bij de Brielse Huiskamer (St. Catharijnehof 1, Brielle). Uw deelname is gratis en vrijblijvend. Zien wij u snel?

Heeft u vragen en/of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Isabelle Miltenburg via (06) 82015125 of

Waar
Brielle
Voor wie
Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Natuur / dieren, Ontmoeten, Sport en bewegen
Wat
Evenement / feest / markt

Over de organisator

Isabelle Miltenburg
Medewerker Welzijn Ouderen ... Lees meer