Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Fijn je te zien-terras en viering 1 jaar Fijn je te zien

Anja Hollanders
13 maart 2019

Afgelopen maandag 11 maart werd tijdens het Fijn je te zien-terras het 1 jarig bestaan van Fijn je te zien gevierd.

Buurtverbinders, uitgenodigde pers en bewoners genoten van een heerlijk gebakje en een lekker bakje koffie of thee op het feestelijk aangeklede 'terras' in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES.

Warme en enthousiaste woorden voor de buurtverbinders en dit initiatief van burgemeester Gregor Rensen die langs kwam en tegelijk door een buurtverbinder aangespoord werd ook een account aan te maken op 'Fijn je te zien'. De burgemeester beloofde in één van zijn volgende blogs die regelmatig verschijnen ook aandacht te geven aan 'Fijn je te zien' en natuurlijk hopen we dat hij zijn blogs ook regelmatig zal publiceren op dit online platform.

Ook zin om een 'bakkie' te doen de volgende keer op het Fijn je te zien-terras? Het eerste kopje is gratis en de buurtverbinders staan voor u klaar om u te helpen met het aanmaken van een account of uw vraag te beantwoorden. Dus: durf te vragen!

Het terras is elke 2e maandag van de maand in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES van 13.30 tot 15.00 uur. De volgende keer is maandag 8 april.

 

Reacties

Anja 13 maart 2019
Dank je Alfons! Denk ik ook!
Alfons 13 maart 2019
Fijnjetezien terras wordt ook zeker in Brielle een groot succes :)
Bekijk meer nieuws in de buurt »