Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Stuif in voor verse groenten op deze bijzondere plaatselijke kerstmarkt!

willem landmeter
15 december 2018

Hellevoetsluis, 15 december 2018

Aan de Smitsweg nr 63 vindt heden een kerstmarkt plaatst tot 18.00 uur. In de schuur wordt groenten en eieren verkocht. De hoogste kwaliteit in een bijzondere ambiance. Bloemkool, boerenkool, wortelen en diverse soorten aardappelen. Een zeer ruime sortering aan verse groenten van eigen land.

Wij adverteren niet! We moeten het hebben van de mond tot mond reclame. Deze reporter was er gisteren en keek zijn ogen uit. Een vervanger in versproduct a la Poldervaart? Nee, het concept is geheel anders. 

1 Dag wekelijks geopend, de zaterdag, openingstijd van 08.00 uur tot 18.00 uur. Het adres? Smitsweg nr 63, 3222 AG Hellevoetsluis. 

Vandaag is er veel aan gedaan een sfeer te creëren die de kerstdagen eer aandoet, het assortiment van groenten is zeer ruim. Kom eens kennis maken! Goed en goedkoop! Alleen op zaterdagen!

Reacties

willem 23 december 2018
Inderdaad goede producten voor een redelijke prijs en tegelijkertijd een heerlijk praatje pot gehad met PIET. Was aangenaam verrast door de eindnota, kan weer vooruit met de groenten tot 1/2 janauari!
Hennie 22 december 2018
Lekker en leuk en direct van de boer!
Bekijk meer nieuws in de buurt ยป