Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Bericht uit het weeknieuws van gemeente WestvoorneHeeft u hulp nodig? Of kunt u hulp bieden?

Mag u door de uitbraak van het coronavirus uw huis niet meer uit en heeft u hulp nodig? Kijk dan eens op onderstaande websites. In korte tijd zijn veel initiatieven ontstaan om anderen te helpen. Bijvoorbeeld door boodschappen te doen, de hond uit te laten of een luisterend oor te bieden. Ze laten zien dat Nederlanders er voor elkaar willen zijn. Ook in Westvoorne is dat zo. Op onze website vindt u een overzicht van initiatieven: www.westvoorne.nl/coronahulp. Hieronder een aantal initiatieven uitgelicht:

• Op de website www.fijnjetezien.nl bieden inwoners van Voorne elkaar hulp aan. U kunt hier ook uw hulpvraag stellen, kijk bij het kopje ‘elkaar helpen’.

• Welzijnsorganisatie SBO heeft een telefonische servicelijn geopend: (0181) 32 22 73. Hier kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur terecht met vragen of als u tegen problemen aanloopt, zoals boodschappen doen of vervoer dat vanuit uw eigen netwerk niet op te lossen is. Maar ook als u behoefte heeft aan telefonisch contact of gewoon om even uw verhaal kwijt te kunnen. Meer informatie op www.sbonu.nl

• Het Rode Kruis heeft een telefonische hulplijn ingesteld. Heeft u een luisterend oor, advies of extra hulp nodig omdat u in quarantaine of thuisisolatie zit? Dan kunt u contact opnemen met de Rode Kruis Hulplijn (070) 445 58 88. Dit nummer is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 9.00 – 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00-16.00 uur. Meer informatie vindt u op www.rodekruis.nl

Wilt u andere mensen helpen, dan kunt u uw hulp aanbieden via www.fijnjetezien.nl/elkaar-helpen We hebben elkaar nodig, laten we er zijn voor elkaar!


Dit artikel verscheen op de gemeentepagina in Weekblad Westvoorne van 25 maart.
Meer gemeentenieuws vindt u onder 'publicaties', rechts onderin op de voorpagina van Fijnjetezien.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.