Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Beweeg met ons mee in Buurtkamer Ons Midden!Inmiddels heeft het succesvolle beweegprogramma ‘beweeg met ons mee’ twee enthousiaste groepen in het Hart van Hellevoet. Tijd voor uitbreiding van het beweegprogramma in Buurtkamer Ons Midden (Bremstraat 3).

Het beweegprogramma is bedoeld voor zelfstandig wonende senioren (75-plussers), die ervaren dat het uitvoeren van sommige dagelijkse activiteiten moeilijker wordt. Zij kunnen hier op een leuke en gezellige manier aan werken. Hierbij staat samen plezier beleven centraal.

Bent u of kent u iemand wie het leuk lijkt om samen met anderen op een laagdrempelige en vooral gezellige manier te werken aan zelfredzaamheid en het verbeteren van spierkracht en uithoudingsvermogen?

Het programma wordt door SBO en Stichting PUSH georganiseerd. Meld u aan door contact op te nemen met het SBO op werkdagen tussen 09.00 – 13.00 uur (telefoon: 0181-322273).