Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Boekenweekavond met Jan Siebelink en ClementineDe Boekenweek komt er weer aan! Het thema dit jaar is “De moeder de vrouw”. Boekhandel Hoofdstuk Eén – Brielle en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseren op 28 maart een literaire Theateravond.Hoofdgast is auteur Jan Siebelink, de schrijver van het boekenweekgeschenk 2019.

Jan Siebelink

In 2005 brak Siebelink bij het grote publiek door met zijn roman Knielen op een bed violen. Er werden 600.000 exemplaren van het boek verkocht en het werd beloond met de AKO Literatuurprijs en nominaties voor de Libris Literatuurprijs en de NS Publieksprijs In 2017 bracht hij zijn meest recente roman, De buurjongen, uit. Zijn Boekenweekgeschenk ”Jas van belofte” is een ode aan een vriendschap, aan een vader en aan het schrijversvak. Jan Siebelink wordt deze avond geïnterviewd door Jan Hoogendoorn.

Clementine

De Boekenweektheateravond zal muzikaal opgeluisterd worden door singer-songwriter Clementine. Clementine uit Goedereede groeide op als kapiteins dochter. Haar vaders lievelingsmuziek met Iers karakter verklaren haar speciale band met de Keltische cultuur en Ierse folkmuziek. Clementine komt letterlijk thuis als ze Ierse muziek zingt. Clementine zal deze avond liedjes ten gehore brengen die passen bij de thema’s van de boeken van Jan Siebelink.
Boekhandel Hoofdstuk Eén is deze avond aanwezig met een boekentafel. Ook de cd’s van Clementine kunnen worden aangeschaft.

  • Datum: donderdag 28 maart 2019
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Entree: € 19,50
  • Locatie: Hellevoetsluis - Cultuurhuis Nieuwe Veste