Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Brielse Vrijwilligerskaart - de klantenkaart  

Bericht voor Brielse vrijwilligersorganisaties,

Als dank voor hun inzet hebben veel vrijwilligers via hun organisatie de afgelopen jaren een vrijwilligerspas ontvangen, de NapPas (Nationale Amusementsparken Pas). Per 1 juni is de geldigheid van deze NapPas verstreken.

Gemeente Brielle hecht veel waarde aan de inzet van alle Brielse vrijwilligers en heeft besloten deze waardering op een andere manier vorm te geven, namelijk via het verstrekken van de Klantkaart Brielle met een tegoed van € 7,50. Personen die al in het bezit zijn van een Klantkaart, krijgen € 7,50 gestort op deze Klantkaart.

Met deze kaart kunnen vrijwilligers bij ruim 35 ondernemers in Brielle het bedrag uitgeven. Op de website van www.beleefbrielle.nl vindt u meer informatie over de mogelijkheden van de Klantkaart Brielle. Met deze informatie kunt u uw vrijwilligers informeren.

 

Wilt u een klantenkaart (of saldo) aanvragen voor uw vrijwilligers?

Dan kunt u een formulier aanvragen via of downloaden via de website www.centrumvrijwilligerswerk.nl/briellel  onder het kopje ‘downloads’.

 

Informeren en toestemming vrijwilligers:

Wij vragen u om uw vrijwilligers te informeren over de klantenkaart.  Daarnaast verzoeken wij u om toestemming te vragen aan uw vrijwilligers voor het verstrekken van de NAW gegevens aan Klantkaart Brielle. Dit in het kader van de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming ( AVG).

Wij zullen vervolgens ervoor zorgen dat deze kaarten, inclusief het tegoed van €7,50, per vrijwilliger wordt aangemaakt.

U ontvangt van ons bericht wanneer u de kaarten bij het Centrum Vrijwilligerswerk (Sport- en cultuurhuis DukdalfBRES) kunt afhalen. De werkwijze op het gebied van aanmelden en afhalen van de klantkaart werkt zoals u gewend bent via Anja Hollanders ().

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.