Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Burendag in het Cultuurhuis Nieuwe Veste
                                                                  


                                 Fijn je te zien Burendag in het Cultuurhuis Nieuwe Veste

    Om 10.00 ging de deur open van het Cultuurhuis  Nieuwe Veste Hellevoetsluis.

Na inlevering van een bon die men bij de ingang  kreeg aangereikt kon men gratis een kopje koffie of thee halen met daarbij een lekker stuk boterkoek. De Pameijer schowband speelde en verzorgde heel de dag voor een gezellig stukje zang/muziek, het publiek zat daar zichtbaar van  te genieten.

Het Repair Cafe was aanwezig waar je terecht kon voor verschillende reparaties  b.v. om je broek wat korter te laten maken, een kleine reparatie aan je radio of een ander elektronisch apparaat.

Er was een Kids - Corner met een zaal vol lego waar men zich lekker kon uitleven om iets moois te bouwen deze dag, er werd ook voorgelezen en er was een mogelijk om een mooie kaart te maken met als thema "een mooie kaart voor je buren". Voor de kinderen was er ook een groot scherm neergezet waar zij konden kijken naar buurman en buurman.

Er was veel animo om oude spulletjes te laten taxeren, men sleepte met schilderijen tot oude koekblikken, het was weer gezellig en druk op deze taxatie dag.

Spellenclub "Orange Dwarf" was ook deze dag  aanwezig  zij verzorgen op diverse plekken in Hellevoetsluis een spellen avond.

Stichting  Inloophuis Entrada zaten samen met het  bewoners platvorm Fijn je te zien aan een tafel, dit doen zij vanaf september elke donderdag in het Cultuurhuis Nieuwe Veste in Hellevoetsluis. Voor meer Informatie hierover kan men terecht op de site van https://fijnjetezien.nl/

Het was een zeer geslaagde Burendag in het Cultuurhuis Nieuwe Veste.Deel dit bericht!

Reacties

Hennie Wiersma-den Dulk
26 september 2018

En wat was het leuk om jou te zien in jouw Fijnjetezienpak de hele dag in de weer, dank je wel, ook Birgit en Petra en natuurlijk het hele Cultuurhuisteam