Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

De Buffel vraagt hulp bij ( Piraten) kinderfeestjesHet museumkwartier is een samenwerkingsverband tussen museumorganisaties binnen de vesting van Hellevoetsluis. Hoofddoel  is het levend houden van de geschiedenis van Hellevoetsluis als één van de belangrijkste havens van Nederland. Ondermeer te zien aan, en in, de vestingwallen, het droogdok Jan Blanken, het ramtorenschip Buffel en nog veel meer. Al die organisaties zijn afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Vrijwilligers zijn nodig voor het geven van rondleidingen, onderhoudswerkzaamheden, beheer collecties, organisatie van evenementen, kinderfeestjes en nog veel meer. Alle vrijwilligers zijn er omdat het leuk is om te doen en  de vriendschapsbanden die ontstaan. Meer weten neem dan contact op. Via telefoon of de mail.

Steeds meer ouders willen de verjaardag van hun kind ( 4-12 jaar) vieren op het oude marineschip Buffel in de haven van Hellevoetsluis. Kijk voor meer informatie op www.debuffel.nl De organisatie en begeleiding van die feestjes is in handen van vrijwilligers. Dat is leuk om te doen, het biedt plezier en gezelligheid. Maar door de sterk toenemende vraag moet er steeds vaker nee worden verkocht. Dat is natuurlijk heel erg jammer. Daarom de oproep. Ben jij 16 jaar of ouder en zou je graag iets leuks willen doen, neem dan contact op met het museumkwartier 0181-84146 of de Buffel 06-30494685. Dan vertellen we je er graag alles over.