Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

De Sea Sound Big Band met Chrisje Catlender in View Rockanje!Op zondagmiddag 23 september speelt de Sea Sound Big Band op het strand van Rockanje bij Beachclub View op de Tweede Slag.

Het zal zeker een gezellige, jazzy zondagmiddag gaan worden. Nieuwere stukken zullen worden afgewisseld met een aantal echte 'Sea Sound Big Band Golden Oldies'. Voor ieder wat wils dus! Kom langs en geniet van onze heerlijke Sea Sound klanken met een kopje koffie of een ander drankje. Het optreden begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De toegang is gratis. Hopelijk tot de 23e op het strand van Rockanje!

Gastzangeres Chrisje Catlender zal tijdens ons optreden de zang voor haar rekening nemen. De 20-jarige Chrisje uit Brielle is een zangeres met een passie voor jazzmuziek. Haar gevoel voor muziek begon al op hele jonge leeftijd. "Wanneer mijn moeder vroeger voor mij zong viel ik meteen in slaap." Het was dan ook niet gek dat ze na de basisschool naar de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam ging, waar haar vader drie jaar lang ook haar muziekdocent was. Na de Havo vertrok ze naar Utrecht voor de studie zang aan het Conservatorium. Inmiddels zit ze alweer in haar laatste jaar van de bachelor in de richting jazz & pop. Voor Chrisje is het bijzonder, maar toch ook vertrouwd om met de Sea Sound Big Band te mogen optreden: "Mijn vader is al jaren dirigent van de Sea Sound Bigband en hij durfde het nu aan om mij als gastzangeres te vragen."