Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Denk mee over sport en bewegenNu het Sportakkoord voor Westvoorne klaar is, is het tijd om de drie thema’s die zijn bedacht concreet handen en voeten te geven. Voor ieder thema zoeken we enthousiaste Westvoornaars die actief willen meedenken. Wij nodigen u van harte uit mee te denken over onderstaande onderwerpen. Alle drie de werksessies vinden plaats in cultureel centrum de Man in Oostvoorne. Inloop is vanaf 19.00 uur met koffie en thee, we beginnen om 19.30 uur.

Inclusief sporten en bewegen

Iedere Nederlander beleeft een leven lang plezier aan sporten en bewegen. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze sportvoorzieningen dit mogelijk maken voor de Westvoornaars?
Werksessie: dinsdag 11 februari

Positieve sportcultuur

Iedereen moet met plezier kunnen sporten en bewegen! Daar hebben we goede sportaanbieders voor nodig. En natuurlijk moeten ook de sportvoorzieningen uitnodigen tot sport en bewegen. We zijn benieuwd naar uw ideeën!
Werksessie: dinsdag 18 februari

Vaardig in Bewegen

Sporten en bewegen is gezond! Hoe zorgen we ervoor dat meer kinderen gaan sporten en bewegen, ieder op hun eigen niveau?
Werksessie: donderdag 20 februari

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.