Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Denkt u mee over de toekomst




DE Gemeente Hellevoetsluis  organiseerde op donderdag 18 oktober een

bijeenkomt in het Droogdok Jan Blanken

Thema "Denkt u mee over de toekomst van onze Hellevoetse samenleving"?

Wethouder Hans van der Velde opende deze bijeenkomst met een mooie toespraak en die werd ondersteund door een presentatie op de achtergrond, waarop te zien was de rijke historie van Hellevoetsluis met zowel oude als nieuwe foto's.

De Adviesraad Sociaal Domein Hellvoetsluis gaf uitleg over wie zij zijn en wat zij doen.

Daarna was het tijd voor een quiz, bewoners die een  mobieltje bij zich hadden konden na het intypen van een code in teamverband of gewoon lekker alleen meedoen aan een best wel moeilijke quiz. met o.a een vraag  die werd gesteld hoeveel % van de jongeren is verslaafd aan drugs en hoeveel %  is verslaafd aan alcohol, van de uitkomst van alcohol daar schok ik best van.

Na deze quiz was er tijd voor verschillende workshops die werden gegeven op diverse plekken in het Droogdok Jan Blanken.

De onderwerpen waren o.a.

Hoe zorgen we met elkaar dat alle inwoners mee kunnen doen in onze samenleving.

Wat heeft u nodig om zelf te kunnen bijdragen aan een prettige leefomgeving.

Tijdens de workshop gingen de bewoners met  elkaar in  gesprek om te kijken naar een goed idee, dat kan leiden tot een oplossing of het verbeteren van de onderwerpen die werden behandeld in deze workshops.

Het was een zeer geslaagde avond in Het droogdok Jan Blanken zie foto's.