Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Dorpshuis wint aanmoedigingsprijsNa een zinderende middag met honderden vrijwilligers, georganiseerd door Centrum Vrijwilligerswerk/Stichting PUSH in het Cultuurhuis de Nieuwe Veste, is door wethouder Hans van de Velde de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis 2018 uitgereikt aan Dorpshuis de Nieuwe Meent. 

De jury had een moeilijke keus maar bewondert het vele werk in het Dorpshuis voor jong en oud en uitsluitend door vrijwilligers.  Alleen maar winnaars want deze prijs betekent letterlijk een steuntje in de rug en aandacht voor het belangrijke vrijwilligerswerk in Hellevoetsluis zoals een speciale groep voor kinderen met een beperking bij Hockeyclub Voorne, de bijdrage voor het toerisme van de vrijwilligers bij de Verdedigingswerken en de warme ontvangst voor mensen met kanker bij Inloophuis Entrada. 

Allen mochten uit handen van de jury bloemen, een kunstwerkje en kleine bijdrage ontvangen. In het kader van Fijn je te zien was er voor iedereen een attentie. 

Klik hier voor een videoverslag.