Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Fijn je te zien bij Vestingdagen Droogdok Hellevoetsluis.Van vrijdag 17 t/m zondag 19 augustus was het weer gezellig druk in Hellevoetsluis tijdens de Vestingdagen.
Het bewonersplatform, fijnjetezien, was zondag te gast in het Droogdok Jan Blanken en begroette bezoekers met de kreet '' fijnjetezien wenst u een hele goeie morgen'',

en bood daarbij de toegestroomde toeristen en inwoners van Hellevoetsluis en omstreken een plattegrond aan, waarop zij precies alle plekken konden vinden die betrekking hadden met de Vestingdagen. De bezoekers kregen een boekenlegger waarop staat wat www.fijnjetezien.nl allemaal te bieden heeft. Met de boekenlegger in de ene hand en in de andere hand de plattegrond, vervolgde zij hun weg om verder te genieten van deze mooie dag.  Hier een klein overzichtje van deze drie gezellige Vestingdagen in Hellevoetsluis.

Vrijdag 17 augustus opening van de 40e editie Vestingdagen door burgemeester Milène Junius  

.   

   

   

Op zaterdag 18 augustus organiseerde de Lions Club Haringvliet en Kiwanis Brielle de Duckrace in Droogdok Jan Blanken

.   

    

    

div foto's vrijdag zaterdag en zondag