Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Fijn je te zien Terras / Durf te vragenDinsdag 14 januari a.s. is er  weer de aftrap van de terrassen  in het Cultuurhuis De Nieuwe Veste, te Hellevoetsluis en De Oude Woelhoek in Nieuwenhoorn in het Nieuwe Jaar !

A.s. Dinsdag middag beginnen wij met een info middag over de Buurtcirkel van Pameijer in Hellevoetsluis. Deelnemers en begeleider van Pameijer komen uitleggen wat de bedoeling is, wat hun rol daar in is , wat wij evt. kunnen doen en hoe je betrokken kunt zijn bij zo'n Buurtcirkel.

Er is al 1 draaiende Buurtcirkel in de Kooistee, zodat er al ervaringen uitgewisseld kunnen worden.

Ook is er die middag mogelijkheid elkaar om hulp te vragen of een vraag te delen om in het nieuwe jaar gezellige dingen met elkaar te ondernemen Als je een onderwerp hebt, wat je graag behandeld wil hebben op 1 van de Fijnjetezien terrassen horen wij dit graag van je..

Wij zorgen weer voor de koffie/ thee met iets lekkers en hopen, dat je ons ook in het nieuwe jaar weer kunt vinden.( Eerste bakje is altijd van ons )

Zoals altijd zijn Petra en Plonie weer de gastvrouwen!

De aftrap is om 13.00 uur tot ca 15.00 uur.

Tot Dinsdag 14 januari.


Programma Fijnjetezien Terrassen :

Cultuurhuis De Nieuwe Veste, Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis:

2 de Dinsdag van de maand 13:00-15:00 uur Informatief/ wandelingen/exvrcursies etc.

4 de Donderdag van de maand 10:00-12:00 uur Vrijwilligers terras en Durf te vragen. ( Hierbij nodigen           wij vrijwilligers organisaties uit, zodat zij kunnen vertellen, wat zij doen en wat voor mensen zij               zoeken. Ook kunt je gelijkgestemden mensen vinden, om samen iets mee te gaan doen of                     iemand die je hulp kunt vragen voor een wederdienst. 

De Oude Woelhoek, Nieuwenhoorn

3 de dinsdag van de maand 13:00-15:00 uur. Diverse Workshops

Op 21 januari  a.s. Hobby middag voor volwassenen. Hier kan je tekenen, kleuren, vouwen , breien,             haken etc. wat je maar wilt. Hiervoor is een bijdrage van 2 Euro. incl. 1 bakje koffie/thee

De volgende onderwerpen van de workshops worden bekendgemaakt op Fijnjetezien.nl in de agenda en op de berichten pagina.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.