Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Fijn je te zien Terras / Durf te vragen ( Vrijwilligers Terras)De donkere dagen komen er weer aan! Juist in de komende maanden kan je wel wat gezelligheid gebruiken. Misschien zoek je leuk vrijwilligerswerk ! Of wil je juist gezellig winkelen, naar theater, bioscoop, knutselen of gewoon thuis een kaartje leggen, maar niet alleen, kom dan naar ons Fijn je te Zien Terras a.s. donderdag 24 oktober om 10.00 uur tot ca 12.00 uur in het Cultuurhuis "De Nieuwe Veste"Opzoomerlaan 106 te Hellevoetsluis.

Wij hebben ook 2 dames van de Rozenhoek uitgenodigd, die ons wat kunnen vertellen over het vrijwilligerswerk in de Rozenhoek. 

Als je andere vragen hebt over Vrijwilligerswerk, Maatjes project e.d. of heb je gewoon hulp van iemand nodig en kan je daar in ruil iets voor terug doen? Alles is mogelijk !!

Wij bieden je het eerste kopje koffie of thee met iets lekkers en de ruimte voor een goed gesprek en de gezelligheid. Het vragen moet jezelf doen.!!

Ook als je alleen voor een praatje en koffie komt ben je welkom !!

Tot donderdag a.s.!

Petra en Plonie 

P.S.  Kan je a.s donderdag niet?  De volgende bijeenkomst  is op donderdag  is iedere 4 de donderdag van de maand op de zelfde tijd en op dezelfde plaats, of iedere 2 de dinsdag van de maand van 13.00 uur tot 15.00 uur ook op dezelfde plaats.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.