Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Fijn je te zien Terras / Vrijwilligers Terras / Durf te vragenA.S. Donderdag 23 januari is het alweer de 4de donderdag van de maand.

Het is weer tijd voor ons Fijn je te zien Terras in het teken van de vrijwilligers en de hulp vragen. Zoals iedere 4de donderdag van de maand zijn ij aanwezig in het Cultuurhuis De Nieuwe Veste aan de Opzoomerlaan 106 te Hellevoetsluis v.a. 10.00 uur tot ca 12.00 uur.

Dus zoek je vrijwilligerswerk, heb je als organisatie behoefte aan vrijwilligers of zoek je een gelijkgestemde om leuke dingen mee te doen, zoals fietsen, zwemmen, koken, zingen etc.            

Kom gezellig op de koffie met iets lekkers Je kunt het bij ons vertellen/ vragen en wie weet, kom je de vrijwilliger, het perfecte vrijwilligerswerk, de vriend(in) of hulp tegen . Als het niet lukt deze donderdag, dan zijn we er iedere 4de donderdagochtend van de maand.

Je bent ook welkom, als je een hulp vraag hebt ,waar je dan altijd een wederdienst voor zou kunnen doen. Bijv. Je hebt iemand nodig voor een klusje, wat je zelf niet kunt, maar kan wel een heerlijke cake bakken of je kunt lekker koken !! Dan zou er zomaar een match kunnen zijn.

Tot donderdagochtend de koffie staat klaar. Eerste bakje is van ons met iets lekkers !!

Uw gastvrouwen ,

Petra en Plonie


Lukt het je niet vandaag om te komen? 

De balie in het Cultuurhuis is iedere di t/m vrij geopend van 14.00 tot 16.00 uur en op di en wo ook in de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Ook kan je terecht op de terrassen op 2de dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur in het Cultuurhuis of de 1ste donderdagochtend van de maand van 10.00 tot 11.30 uur in de Kooistee, Haring 2, Te Hellevoetsluis.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.