Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Fijnjetezien terras in de Oude WoelhoekVolgende week dinsdag, 20 augustus, houden wij weer een Fijnjetezien terras in het buurtcentrum Oude Woelhoek. Het begint om 10.00 uur en het eindigt rond 12.00 uur.

Deze ochtend kun je:

  • praten over activiteiten die in Hellevoetsluis en omgeving plaatsvinden, 
  • als organisatie, het buurtcentrum Oude Woelhoek bezichtigen voor als je een zaal wilt huren (niet voor commerciële doeleinden),
  • vragen stellen over de Fijnjetezien site. Alles staat hier op, activiteiten, uitjes maar ook kun je via deze site om hulp vragen of je aanbieden als vrijwilliger, 
  • vragen stellen of praten over vrijwilligerswerk, maatjes, taalcoaches of andere onderwerpen die er toe doen voor de buurtbewoner.
  • afspraken maken met iemand om iets leuks te doen. Ideaal als je net in Hellevoetsluis bent komen wonen of als je meer vrije tijd over hebt.
  • als organisatie zoeken naar vrijwilligers: vertel ons die ochtend naar wie je op zoek bent.

Er is een laptop aanwezig dus wie er moeite mee heeft om een profiel te maken op Fijnjetezien, kan dit meteen doen met hulp van ons, de gastvrouwen Plonie en Petra.

Kom langs, de koffie/thee met wat lekkers erbij is gratis.

Het adres: Buurtcentrum Oude Woelhoek Achterdorp 9 in Nieuwenhoorn (Hellevoetsluis), naast de kerk.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.