Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

FIJNJETEZIEN TERRAS --- komt je ook?Donderdagochtend 31 mei a.s. vanaf 10 uur is er weer het “FIJN JE TE ZIEN TERRAS in het Cultuurhuis ‘de Nieuwe Veste”. De gastvrouwen organiseren weer een gezellig uurtje, waar je mensen kunt ontmoeten om eventueel een afspraak mee te maken om leuke dingen te doen, zoals fietsen, sporten, vissen, wandelen, terrasje pakken. 

Met z’n tweeën is het leuker dan alleen. Hier is de plek voor ontmoeting en een leuk contact. Maar ook voor interessant vrijwilligerswerk: misschien ben jij wel die baliemedewerker voor het Brandweermuseum. 

Voor ieder wat wils.  

Wil je meer informatie: www.fijnjetezien.nl, bel tijdens balietijden 0181 - 390607, of stuur een mail naar:info@fijnjetezien.nl

Deel dit bericht!

Reacties

Terezia Takacs
2 juni 2018

Beste,

Helaas heb ik dit gemist. Komt er misschien binnenkort weer een zo TERRAS?
Met vriendelijke groet,

Terezia

Alfons van Oldenmark
2 juni 2018

Hallo Terezia
Elke laatste donderdag van de maand is er een Fijnjetezien terras in het Cultuurhuis. Kijk gewoon regelmatig op de site Fijnjetezien.nl daar staat altijd alles gemeld en kijk ook in de agenda wat er allemaal te doen is.
Er zijn ook elke maandag koffieochtenden in de buurtkamer ons midden in de Bremstraat 3
Succes.
Alfons van Oldenmark
Buurtverbinder

willem landmeter
4 juni 2018

Er is ook vrijwilligersterras op de 1e donderdag van de maand in BC de kooistee, raadpleeg de agenda van buurthuisdekooistee.ga , de eerstvolgende? 7 juni op de Haring 2 te Helelvoetsluis met een High Tea!

Alfons van Oldenmark
5 juni 2018

Idd Wim thx voor de info

Terezia Takacs
5 juni 2018

Bedankt Heren. Ik zal die in mijn agenda zetten.

willem landmeter
6 juni 2018

Ik ben morgen ook aanwezig op de hightea, in de kooistee, maak ik een mini repo voor plaatsing FJTZ en de urubin.com groep

Petra O'Neill
8 juni 2018

Terezia, er is ook nog een Fijn je te Zien terras op 14 juni a.s. In buurthuis de Kooistee van 10.00 tot 11.30 uur. Ik zie je graag op 1 van deze dagen. Petra O'Neill