Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Geslaagde lunch in HellevoetsluisAfgelopen vrijdag hebben de dames Arja en Gemma een zeer geslaagde lunch georganiseerd voor acht oudere dames uit Hellevoetsluis. Deze  8 dames werden vanaf het moment dat zij binnenkwamen tot dat zij weer naar huis gingen in de watten gelegd, met een zelf bereid 3 gangen menu.

Tijdens de lunch was het heel gezellig en zijn er velen verhalen verteld. Arja en Gemma willen alleen maar ouderen een gezellige tijd geven, zodat ook deze alleenstaande oudere dames , die dit volgens diverse personen verdienen , ook eens verwend worden. 

Het was zo leuk, dat Arja en Gemma het zullen herhalen op 4 april a.s.

Ken jij iemand, die het volgens jou ook weleens verdient om verwend te worden, bel dan met 06411418243. Het mogen ook heren zijn..

Het kost niets, maar als je wel een eigen bijdrage kan  en wil doneren hebben Arja en Gemma een potje voor het Goede Doel staan. Deze keer gaat er € 36 naar Stichting Ambulancewens.

Arja en Gemma,  Bedankt!


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.