Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

hondenuitlaatbesluit zorgt voor isolement bejaarden en gehandicapten  Losloop gebieden voor honden liggen allemaal  ver buiten de stad....te ver voor bejaarden en gehandicapten zeker als je slecht loopt of in een rolstoel/ scootmobiel zit. Voor deze mensen is een hondje heel belangrijk vooral als ze alleenstaand zijn maar ook als ze dat niet zijn. Het is belangrijk dat ze naar buiten kunnen bij het hond uitlaten andere mensen ontmoeten een praatje maken en dus niet in een isolement geraken. voor deze mensen is er in elke buurt een losloopveld nodig wat ook goed bereikbaar is, helaas kun je vanuit je scootmobiel je drollen erg moeilijk of niet opruimen maar daar betalen we dan de hondenbelasting voor.    

Door het nieuwe beleid  dat nergens meer een hond uitgelaten mag worden zonder dat je je rommel opruimt komt bovenstaande doelgroep dus ernstig in de problemen, losloopgebieden zijn niet alleen ver maar ook nog eens   niet bereikbaar met je scootmobiel  en voor dat je er zou zijn heeft je hond al gepoept en riskeer je een boete van €140.   Dit resulteert erin dat veel mensen dus hun hondjes moeten wegdoen terwijl dat nu juist niet goed is voor hun gezondheid en sociaal isolement. Wat gaan we hieraan doen???

aanvullend is er wel een hondepoep grijper 75cm lang bij bol.com €23 zie foto